Vi behöver alla ha en bil, särskilt som båtägare. Problemet är att både båtar och bilar kan kosta en hel del. Därför kan det faktiskt vara klokt att du säljer din nuvarande bil och skaffar dig ett mer ekonomiskt fordon. Mellanskillnaden lägger du såklart på båten.

Sälj din nuvarande bil – en bra affär

För att kunna investera i din båt, kanske rentav av få loss pengar för att kunna köpa en vacker gammal segelbåt, är just bilen ett bra sätt att få mer pengar i plånboken. Det är många som bara kör sin gamla bil av ren och skär vana och som tror att de gör en god affär. Men eftersom bilutvecklingen går så snabbt är det verkligen smart att se över bränsleförbrukningen, särskilt om du brukar köra bilen med båten på släp. Sälj din bil till Riddermark Bil som hämtar upp den hemma hos dig, rengör den helt och hållet och omgående betalar ut pengarna till ditt konto. Så får du pengar över att lägga på din båt.

Dina båtpengar

Som båtägare måste du naturligtvis äga en bil, men nu när du har beslutat dig för att sälja din bil kan du samtidigt också köpa en ”ny”, men mer ekonomisk bil hos Riddermark. Genom ditt bilbyte kan du spara tusenlappar i månaden, tusenlappar som du naturligtvis lägger på din båt. Det kan också vara pengar som gör det möjligt för dig att köpa din första båt eller byta upp dig till drömbåten. Som båtägare är det också viktigt att du underhåller din båt för att den ska hålla så länge som möjligt. Om du inte äger ett båtsläp kan det faktiskt vara en god investering, så att du snabbare kan ta dig till nya och intressanta vattendrag, som Göta Kanal, Stockholm skärgård eller Vänern. Har du en gång ägt en båttrailer kommer du aldrig vilja vara utan.