Inför varje sommarsäsong bör båten ses över och rustas upp efter behov. För många är det tyvärr en av de tråkigare delarna med att äga en båt. Men det finns sätt att göra arbetet mycket roligare.

Rökpauser

Att rusta upp båten kan ta lång tid och det gäller att ta pauser emellanåt. Då passar det utmärkt för en rökpaus med en ecigg av valfri smak. Om du är rökare sedan innan finns det ecigg med nikotin som fyller ditt nikotinbehov lika bra som vanliga cigaretter. Om du inte vill få i dig nikotin så kan du istället välja en ecigg utan nikotin. Det är otroligt smidigt med ecigg då du inte behöver någon tändare samtidigt som röklukten uteblir då ”röken” består av ånga.

Musik och sällskap

Att lyssna på musik samtidigt som du arbetar med båten är ett enkelt sätt att göra det hela lite roligare. Om du inte vill att omgivningen ska höra så kan du använda hörlurar tillsammans med en smarttelefon eller MP3-spelare. Använda då gärna sladdlösa hörlurar så att sladdarna inte är i vägen när du arbetar. Du kan även be en vän att göra dig sällskap så blir arbetet genast mycket roligare och trevligare.