Tillhör du en båtklubb där ni har en gemensam båtplats? Då vet du att det krävs en hel del jobb för att både hålla hamn och närområde snyggt. Ibland kan man till exempel behöva schakta bort jordmassor eller jämna till marken. Vid sådana åtgärder behövs dock maskiner, men sådana är som bekant dyra. Som tur är kan ni fynda begagnade maskiner till båtklubben på ett enkelt sätt. Läs vidare för att ta reda på hur.

Bra maskiner till lägre pris

Olika typer av grävmaskiner och traktorer är som bekant väldigt dyra. Det är inte ovanligt att exempelvis en minigrävare kostar uppemot 200 000 kronor. Det är en kostnad som ibland kan vara svår för en mindre båtklubb att klara av. Som tur är kan ni vända er till Blinto.se istället. Där säljs nämligen begagnade maskiner dagligen. Här kan ni hitta allt från traktorer till grävmaskiner för ett mycket lägre pris. Det är trots allt sällan du behöver köpa alldeles nya maskiner för att de ska fungera bra. Går ni ihop i klubben och finansierar inköpet tillsammans kan kostnaden bli riktigt låg.

Bra maskiner att satsa på

På Blinto.se finns ett mycket brett utbud av maskiner, något som gör att det är lätt att känna sig aningen förvirrad. En minigrävare är dock en bra investering till båtklubben. Med en sådan kan ni både jämna ut mark och bredda kanaler på ett enkelt sätt. En traktor kan också vara en bra investering. Den klarar nämligen både att ploga på vintern och flytta bort jordmassor på sommaren. Är det oländig mark där båtklubben ligger? Då kan en bandgrävare vara en bra investering. En sådan tar sig nämligen ganska enkelt fram över ojämnheter.

Sätt er gärna ned i klubben och fundera över vilka behov ni har. På så sätt kan det bli enklare att komma fram till vilka maskiner ni behöver. Sedan behöver ni bara surfa in på Blinto.se och börja lägga bud.

Därför är det viktigt att hålla efter båtplatsen

Varför är det då så viktigt att lägga tid på båtplatsen? Det finns massor av anledningar till det. Med bra maskiner kan ni till exempel gräva för ett staket som förhindrar båtstölder, något som annars är mycket vanligt.

Det är också viktigt att hålla båtplatsen attraktiv genom att hålla efter den. På så sätt blir den lockande för nya medlemmar, vilket i sin tur kommer att ge klubben bättre ekonomi.

Det är även bra att ha ordentlig framkomlighet när ni har en båtplats så att det är enkelt att både lägga i och ta upp båten. Även sådana saker är viktiga för att locka eventuella nya medlemmar.

Visst kan det tyckas vara mycket jobb, men med rätt maskiner går det hela så mycket enklare. Är ni dessutom många som hjälps åt kommer ni snart att ha en båtplats som ser ut som ny. Vem vet, kanske ni med hjälp av maskinerna till och med kan bygga ett nytt och trevligt klubbhus att umgås och ha fester och möten i?