Det finns tillfällen när man ska köpa båt eller flytta sin som det krävs ett bra fraktalternativ. Båtar är inte helt lättflyttade vilket gör att det ofta krävs proffs för att det ska gå så smidigt som möjligt.

Miljötänk inom fraktföretag

Ibland är båten du ska köpa lokaliserad långt från platsen där du bor, eller så kanske du vill frakta den till en specifik plats för att påbörja en längre resa. Oavsett så är det viktigt att båten tas om hand på rätt sätt och att frakten blir så smidig som möjligt, speciellt om det handlar om förflyttningar över landsgränser. Ett tips är att kontakta Fraktus som är experter på frakt och dessutom gör det så miljövänligt och tids- och prisoptimerat som möjligt. Det är inte ofta man hör orden ”miljövänligt” och ”fraktföretag” i samma mening, men teamen på Fraktus gör sitt allra bästa för att miljön ska lida så lite som möjligt under de transporter de är ansvariga för. All heder till dem för det, då just transportsektorn är ett område som står för mycket negativ miljöpåverkan. Avgörande faktorer är såklart vad som ska fraktas, och hur lång tid det får ta, då exempelvis tågfrakt är betydligt bättre miljömässigt än flyg. Tillsammans hittar ni de lösningar som passar dig bäst.

Ditt väntande båtäventyr

Att få hjälp att frakta din båt dit den ska sparar dig både tid och energi, något som är värt väldigt mycket för de allra flesta. När din båt väl är på plats är det dags för dig att ge den lite extra kärlek efter den långa transporten, göra den färdig för er första resa ihop och packa det du själv behöver. Sedan är det bara att hoppa ombord och låta vågorna smeka skrovet – det är dags att börja ert äventyr ihop.